snart helg!

felet på torsagen den 30/01 2009 -.-
är sjukt trött numera.. sover som en galning, men inte blir jag nå piggare för det!
dagen har gått så extremt sakta. kul att det just är dagen man slutar halv fem på -.- höll på dö sista matte timmen, ville bara hem och sova, och det gjorde jag också. somande på studs! sov från kl 17.00 till kl 21.10, när mamma väckte mig med vanlijhjärtan och kanel bullar. måste varit det bästa på hela dagen!

sökte gymnasium nu i tisdags tror jag. vart iaf hotel och resturang på östra som första. sen commurce på thb som andra val!
hade inga fler fantasier eller funderingar om vad jag ville gå så nöjde mig så!
Taggar upp till helg som faaoon. :):):) inte för jag skall göra ngt speciellt.,just bara för det är helg!
skall ta kameran till stan imrogon och lämna in den på lagning. hoppas den blir klar snabbt så man får börja lägga upp lite bilder nån gång!

nu skall jag försöka sova.
peace

tröttsamma måndagar.

shit vilken dag. har inte gjort ngt annat än suttit vid datorn och ätit mig sjukt mätt på glass och kolasås.
hade en fruktansvärd mensvärk också som inte alls var sådär tiptop. därför var jag inte i skolan idag , men dyker nog upp imorgon.
måste söka gymnasium nu innan den andra februari. velar fortfarande kanske lite grann, men det blir förhoppningsvis hotel och resturang på östra. funderade där ett tag på TBS. har egentligen inte bestämt mig ännu men börjar snart bli brottom!

ååå snälla ge förslag på låt till grubbe revyn! orkar inte att alla i gruppen är så sjukt fantasilösa (inklusiva jag då)!
skall vara ngn skön låt som föräldrar och barn kanske känner igen, mycket spel och power i sången. ngn.....?? 
vill mest av allt sjunga med ellen. skulle vara prettyawesome, men går nog icket. -.- wellwell

tänkte ladda upp med några bilder eftersom jag fick en sprillans kamera i julklapp.... men kom på att. oj den var visst trasig och måste in på lagning!!! -.- urgh bara dryg, men efter jag orkat mig ner och lämnat in den så lovar jag att det kommer pics ;D

skall susa isäng tror jag. skön att somna tidigt för en gångskull!
peace

helg!

sjukt skönt bara! är så brutalt skolless så det finns inte!

fick sluta tidigre pga brand i skolan i torsdags, huhu! var skönt som fan.  fick några extra timmar att öva till fyikprovet som förvånadsvärt faktsit gick helt okej bra! :) :)
Igår var jag med maja mfl, senare drog jag runt med cissi och massat nytt folk, sen hem och soov :) faktist en kul kväll var lite seg frånbörjan men! (:
Ikväll blir det jag maja och vickie på middag hemma at my crib! senare blir det att dra ut! taggar, men medtanke på att jag är sjukt trött och sliten nu så känns det lite segt, men det går över!!

nu skall jag börja dra mig mot madre! ha det bra så länge!
peace

09 januari.

Heeej. över en vecka sen jag skrev någoting.. ojojoj, inte bra.

nu har skolan äntligen kommit igång igen.. ååh så jag längtat efter den, varje morgon upp kl 7 med tuppen. vilken underbar känsla!! ....... (-.-) heh!!
tagga nationella i svenska nu om bara några veckor, huuuuuur skall det gå. och vill inte ens tala ens tala om matten!! shitshit!!,,  but it will säker be all right! huhu.
Kan inte klaga lovet. hade riktigt roligt!hoppas ni också hade det! :)

justja. ser ni min fiina bakruund. fastän jag hatar vintern så får den ändå en liten plats på bloggen. tyckte att hösten kanske inte alls var så över aktuell just nu!
Har tänkt mkt på hur onödigt lång vintern är och hur mycket jag bara vill ha sommar nu. vandra omkring barfota i gräset. cykla på guppiga grusvägar påväg till stranden, en smält glass i handen. bruna ben och solblekt hår! ååh så härligt!
är sjukt avis på alla som varit utomlands över lovet och har kommit hem bruna som pepparkakor! ingen man vill stå berdvid. (hahaha eller förutom danni då ;) det gör inte så mkt höhöhö... )

Ikväll skall jag softa med några sköna people.men något jag inte får missa är let´sdance! har aldrig tyckt om det någonsin, men denna gång taggar jag upp faktist!! ;D ngn kan väl ringa mig vid 20.00 tiden och påminna mig. kmr bergis missa det, -.-

ajaa nu skall jag kila iväg.
peace

nyyyyyyyårr!

underbara 2008 är nu över. start 2009, bästa nyår!
Danni Lisa och Maja! puss babbos.

ja, va finns det att säga. 2008 har varit ett helt wonderful helt enkelt! Hoppas på ett jädra 2009 alltså. känner på mig att det kommer bli super! :)



Gott nytt år alla jons!!
peace

nyår!

sjukt värt säger jag bara. maja och lisa! +

RSS 2.0