ey wtf

Redan torsdag, shiiit så lovet har rusat iväg!
taggar helgen fett mycket. jag och lisa håller på óch försöker med våran utklädnad vi skall ha till halloween ;) hehe säger ingeting!
Ikväll blir det en lugn kväll hoppas jag, skall till vännäsby och vara barnvakt åt mina kusiner. Dom är galet vilda och... jaa helt galna bara! haha men jag klarar av det ^^ heeeeh..
Igår var vi och festade på Haga, inget drag alls egentligen men dög väl sådär jätte lite typ. Senare drog vi till kristoffer och softade ett tag. Och såklart avslutades det med ett maxmål :} mmmm !! riktigt gott. (tidsfördriver igen)

peace!

yeye, slitna som få.

Söndagen var det härligaste söndagen på lääänge!
Började dagen med att fara till rödåsel och for ut och red med Jannike och Hanna. Riktigt Roligt, har inte suttit på en häst på över ett år. haha men det gick finimang om jag själv får säga det ;) Hannas ponnie var en riktigt roliga rackare, måste upp oftare känner jag!
Senare på kvällen käkade jag middag med hos min kära mormor, riktigt äckligt var det -.- Måste bara nämna mina fina kusiner, dom är verkligen underbara i vissa tillfällen.. Igår var Isak inte i ett sånt tillfälle kan jag lova. Har aldrig sätt honom haft sånt damp. Han var verkligen ett odjur, hahaha. När man ser sånt så känner man verkligen att man aldrig kommer skaffa sig ett eget. Iaf inte på ett jävla tag!(hehe) Men han är go den lilla krabaten!

Ännu senare så for vi hem, träffade Lisa och gled till Finni boy. Var där hela kvällen och softade med massa skönt folk!
vakande ungefär vid 15 tiden och drar mig själv ut på en lång walk med min egna lilla krabat. ( min hund ) gick ärligt 2 vara på eljusspåret alone in the dark! Känner mig stolt eftersom Lisa inte erbjöd sig till join (heh, jag skojar lisa)

ajaa ikväll skall vi nog ta det lugnt, var på G ända sen fredags. ( vi är jag och lisa, om ni inte redan visste det)
peace

sköna söndagar!

Aloha!
Helgen har vart riktigt kul och skön faktist. I fredags var jag i överboda med massa folk hos viktor, riktigt kul kväll, skön stämning och skönt folk ;D .. (Sen så måste jag ju tacka Lisa för hennes oändligt långa inlägg hon gjorde for me ;) haha tacktack!) känner redan nu att jag inte kommer ha så bra fart i bloggen, men jag är ju ändå lite på G!
Iaf, igår var vi några hos Peter och spelade monopol,( hehe ) vann gjorde vi väl inte direkt, men det kanske berodde på att Lisa var på mitt lag ^^ (jävla lisa). , senare drog jag och Lisa visare till stan där vi gled in hos Finni som hade partey, eller ifs så drog väl lisa på dirren, men jag hängde kvar där med Gabbi Anja Finn o massa jons. :) Det var kul.

Vaknar upp hos Gabbi i morse trött som ett as men måste vidare till Rödå där jag skall träffa Jannike och Hanna, Vi skall ut på en tur med the horses, har inte ridit på över ett år så kommer bli spännande ;) haha vi får hoppas jag överlever iaf!

Ikväll skall jag hänga med lisa (som vanligt).
Vad vi hittar på vet ingen, men det blir säkert något as kul, woho, säker jätte roligt, minnen förlivet typ! yee! ( hoppas ni ser när jag är ironisk och inte )

Ne nu skall vi glida till Rödåsel, my home town, YEYEEE!!!
peace

Gårdagen

Gårdagen var helt galen! Först så träffade jag Fanny på stan efter skolan, vi gick runt och kollade lite på kläder och tog det lugnt när en helt okänd kom fram till oss och började prata med oss som om att han kände oss.
börja snacka minnen och grejjer, vi förstod ingenting och det pinsamma var att varken jag eller fanny vågade fråga vem fan han var. Vi stod där i kanske 10 minuter och bara spelade med tills vi kom på en ursäkt att smita. efteråt så gick jag och fankan (fanny) till folketshus och riktigt dog av skratt på golvet!!

efter den lilla incidenten så träffade jag Martin och var med honom ett tag, sen träffade jag Toini och åkte buss med henne eftersom hon skulle till Cissi.
Efter jag och Fanny hade ätit så träffades vi på stan och där hände det läskigaste!! En tjej som stod och väntade på samma buss som oss fick EPELEPSI anfall, det gick förstås bra men har aldrig sett ngt sånt förut, riktigt sjukt!!!


Senare på kvällen så lugnade alla sjuka grejjer sig och jag träffade Martin, Fanny åkte vidare till Viktor som hade fet partaj (hehe) .
Jag och Martin gick till Tim bara en bit ifrån stan och tog det lugnt där med några stycken, en rätt lugn kväll för mig,
Fanny däremot hade the time of her life och fick många roliga minnen hahah.. vi träffades senare på kvällen och bussade tilsammans hem till mig, vi hade flyt där ett tag tills vi blev hungriga.. ;)

När jag och Fanny kom hem till mig så gjorde vi saft och la oss i sängen för att sova, fanny drack säkert halva kannan helt själv. När jag hade sovit i kanske en timma så satt sig Fanny upp och säger " FAN vad god saft" och häller i sig resten av saften, jag blir skitarg att hon väckte mig så jag svarade bara: Tack för att du väckte mig din jävla slyna ( vilket jag inte ens kommer ihåg) sen somnade vi om. -.-
Min säng är ungefär 1.20 bred och jag kan lova er att pinn-smala fanny lyckades ta upp varenda centimeter inklusive allt täcke.

Jag och Fanny har legat och sett film nästan hela dagen och bara softat, fanny gick hem vid 4 tiden för att duscha, äta och göra sig klar, jag kom hit för ungefär 1,5 timme sen och gjorde väl bort mig ganska rejält. Vi skulle prata med Emil men eftersom han inte har någon mobil så skulle vi ringa till Peter som var med emil då. Det enda problemet var att varken jag eller Fanny har peters nummer och han finns inte på hitta.se heller, det gör däremot hans äldre bror.

Vi ringde till Broderns mobil och skulle fråga efter peters nummer, det var jag ( Lisa) som ringde och jag var inte beredd på att Peter skulle finnas i närheten så när hans bror gav honom telefonen fick jag infall och la på, stängde av mobilen och skrek till fanny: PETER VAR JU DÄR!`?!?

Fanny skrattar och säger: ja vad tror du? dom bor ju tillsammans? och fortsätter skratta åt mig, Fanny ringer upp dom och får tag på emil. finally!
Nu ska jag och Fanny ta bussen till Peter och Emil/ Lisa
 Peace


klassfoto!

  • Fått klassfotot nu. Här har vi resultatet ;)

  • Från golfkillen. André,Viktor,Robin,Elsa,Anna,Philip och Mike.
  • Tobias,Jonas,Viktor,Linus.Jessika,Elin,Lisa och Jossan.
  • Emma,Emy,Joanna,Petronella,Danni,Carro,Lydia,Jag,Sandra.

Såklart liggandes; Marcus.


NICE!! ;}

AbusfeFGEFKeFkekldsFsdnfk!!!!:D:D
hehehehe NICENICENICE,, jaa sjukt nice säger jag bara!, men jag säger under inga som helst omständigheter om vad det är jag menar. :} hihi!
men jaja känner verkligen att jag inte är på hugget för att skriva om vad jag gjort dom senaste timmarna för har verkligen inte gjort något speciellt förutom den extremt niceiga saken som jag ej kan snacka om! och om jag sa vad det var skulle ni bara vilja vara en extremt duktigt bov och komma på en genigalisk idé för att kunna förgöra eller kanske mer av bara ta av mig. Men som snart inte heller kommer kunna tas av mig eftersom det inte är mitt utan någon helt annans..  fan också, nu vart det inte så nice längre.. känns som om jag snart börjar säga för mycket. MEN jag vet iaf att du skulle vara avis! ... så mohahaha!!

Nä alltså mer orkar jag inte skriva, vill bara lägga mig i min säng o dö!.. eller åtminstånde sova. heh
Vart iaf inge fotboll ikväll, var faktist i kyrkan och lyssnade på när musiklassarna sjöng. Det var fint! brabra(klappar er alla på kinderna; ni var så fina)
ÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ MKT TIDFÖRDRIV!!!!! :@
PEACE!




Vill ha allt av denna tröja! sjukt mysig och snygg samtidigt. Kostar dock min förmögenhet så blir inget alls av -.-

six feet from the edge..

Shuu!!
Eggar sönder låten '^ hehe, late mate men eeeh! :)
Denna morgon var jag inte kvick upp kan jag lova, steg upp vid tio i åtta och bara rusade iväg till skolan.. Började dagen med praktist hk prov, min lasagne (som jag gjorde all by my self) vart otroligt god :} riktigt stolt vart jag faktist! Bara jag inte hoppas för mycket på det nu! heh aa.. och resten av förmiddan har bara varit en som alla andra lamea tisdagar... -.- Efter skolan for jag hem. Sov tills jävla lisa jävel kommer och väcker upp mig, far till musköten och lirar fotboll med ännu ett gäng jons IGEN :):):) Känns som om vi gjort det nu dom tre senaste kvällarna. (Hurt på mig!)

Taggar inte svenska recensionsprovet på fredag. Har inte hunnit läsa en enda bok på snart 7 månader -.- (fail på mig!), jag får väl ta och hyra en film eller något, har funkar förut!
Onsdag imrogon, vilket betyder studiepass som där senare leder till musik ;}.. Nää nu känner jag att jag bara drygar på om extremt ointressanta saker, saker som bara gör allting att se mer "läsvärdigt" ut, men när det väl kommer till kritan har ni insett vilken fail av er att slösa bort några ettriga meningslösa sekunder i erat liv genom att ha läst den där helt ointressanta meningen som just gjordes av .. mig! så förlåt om jag gjorde er besvikna, eller om det inte alls gjorde något så ber jag inte alls om någoting! Ajaa..

Känner också att det är absolut dags för lite scrubs nu. Och för er som inte känner så. Tänk om! ≈

 Peace!

hurthurthurt!

Åååååå en sån skön dag!
skoldagen bara rusade iväg, snabb som vinden var den. Kom knappt ihåg vad jag gjort idag, känns så längesen *ackackack*. Jag känner också att jag inte alls är med på höstlov. Har inte alls planerat något, känns faktist riktigt skönt att ta varje dag som den kommer, bara gliiiida fram! kanske man skulle bosätta sig i Rödå med mormor och morfar, dricka kaffe hela dagarna och bara njuta av naturen hela lovet? fast å andra sidan så kanske inte.. 

Iaf så tog jag min vanliga "powernap" när jag kom hem. Somnade till Ice age, som vilket inte alls är en såndär jätte bra film.. Men iaf, jag ringer Lisa och tvingar ut henne i dette underbara väder på en jogging tur :} vi kom inte så långt tills vi stannade upp på musköten och spelade fotboll med massa jons, hehehe. Det var en härligt dush man fick sig allt! ;)
Nu skall jag kanske plugga lite no, eller sätter jag nog på en film och äter upp resten av min marabou :} kanske lite scrubs? eller bara nån tragisk krigsfilm som tröttar ut mig och därefter få mig att somna på dirr?

Eftersom jag aldrig tar bilder så får man leta efter dom. Sov gott. peace



Jag och Lisa, lägg till en förfärlig storm också plus en rejäl faceplant på Lisa .. heheheh. riktiga krigare minsannn!

helgen.

Helgen har inte alls vart den bästa , men alla helger kan ju inte vara det heller.
  
I fredags var vi alla hos toini. Riktigt rolig kväll.
Igår gjorde jag inte alls så mycket vaknade upp hos toini trött som ett as. Sov nästan ingenting alls.
Macke och Norde skjusade in oss till stan (tacktack) Gick sedan på en lång walk med min hund. Träffade Sofia Fredde Lisa och Emil ett tag, men sedan insåg jag hur brutalt trött jag var så for hem och sov resten av kvällen -.-
Inte ens tala om söndan... Ringer och väcker Lisa, vi går ner till kvantum och tjockar till oss rejält med marabou och cola. ligger inne på mitt rum hela dagen och degar med massor av filmer, bl a Casper. fett skönt! Första helgen på länge jag slappa så rejält som denna!
Skall plugga lite no nu, sedan ut och springa med lisa.

(Lägg märke till dom understrukna orden och inte dom genomstrukna)
peace.

Grattis Toini 18 år.. igår, föralltid i 365 dagar!

... slutade kl 10! Exrtemt skönt. :}

Sitter nu och väntar på att Lisa skall sluta skolan så vi kan vandra ner till stan i detta underbara väder!
Ikväll tar vi bussen till t-sjö och festar loss!!!! , igår fyllde Toini 18 (GRATTIS TILL DIG MIN VÄN) det blir helt klart en kanon kväll!
Funderar fortfarande på vad man skall hitta på att köpa, nu räcker det ju inte bara med tanken utan det måste ju faktist vara något bra också.. Hon har ju redan Geronimo så mina första tankar sket sig ju. hehe (a) Men jag kommer nog på något bra;)
Helt sjukt så dagarna går snabbt. Känns fan som om det nyss var helg. (dom två sista meningarna var bara tidsfördriv.)
Tänkte komma med ett påpekande om hur mycket jag hatar kylan. Längrar inte ens lite tills snön kommer, fastän en liten fågel viskade i mitt öra att det snöade i vindeln imorse? Kan det stämma? Nä, det kan inte stämma.. Det får inte stämma.. Det stämmer inte. :)
Nä.. nu skall jag gå och käka något. Tuggat tugummi sen kl 8 i morse, så jag luktrar prima i munnen :}

Grattis min vän ännu en gång

 

woho

Okej, hej kanske man borde säga.
så... Hej :)
ehmm ,, mitt första inlägg. Lite såhär smått nervöst oså, man vet inte riktigt vad man skall skriva osv... men vafan.
Såg att man skulle ha en användar bild, och jag har verkligen brist på nya bilder. Tog helt klart allt för lite bilder i sommras och har väll hållt den stilen tills nu också. Den ända bilden som jag dykit upp på är då denna´>, därför sitter den överallt. heheh.
Såg också att man kunde mixtra med lite olika stilar som på word, det ser ju mycker grymmare ut om man varjerar lite !:}
okej, mer har jag inte att skriva om, jag förmodar att ni inte alls är intresserade om vad jag åt till frukost i morse eller hur mitt engelska prov gick. Det gick inte alls sådär jätte bra men...
mixtrar tillbaka till the orginal style..
skall sova.

peace


RSS 2.0